Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μani - pedi of the day..!!!! 2/11/2012



Γεια σας Τρελοκόριτσααα…!!!
                Μanipedi of the day σήμερα, καθώς  χθές είχα όρεξη να πειραματιστώ με τα νύχια μου.
 Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για τις πιο hot τάσεις στα νύχια, αποφάσισα να κάνω ένα διαφορετικό γαλλικό σχέδιο. Καθώς τα χέρια μου δεν πιάνουν καθόλου και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω την γραμμή του γαλλικού χωρίς κάποια βοήθεια, χρησιμοποίησα μια μικρή ταινία σιλοτέϊπ σε κάθε νύχι. Κάλυψα όλο το νύχι αφήνοντας ακάλυπτο το πάνω μέρος στο σημείο και στο πάχος που ήθελα να είναι η γραμμή. Και voile…!!!!!!



Τα βερνίκια (όζα για την βόρεια Ελλάδα, μανό για την Νότια :P ) πουυ χρησιμοποίησα είναι το μαύρο χρώμα την εταιρείας GINA καθώς και το γυαλιστικό top coat της ίδιας μάρκας. Την συγκεκριμένη μάρκα την βρήκα σε ένα πανηγύρι πρίν λίγο καιρό. Με μολις 1 ευρώ, η καθεμία, έχει ικανοποιητική ποσότητα και η διάρκεια τους είναι πολύ καλή. Εγώ που πλένω τα χέρια μου κάθε 5 λεπτά και με δουλείες του σπιτιού μου κρατάει περίπού 1 εβδομάδα. (χμμμ… αρα μήπως ο τίτλος είναι manipedi of the week???? Τελοσπαντων!!!)


Στο πεντικιούρ τώρα, προτιμώ τώρα το φθινόπωρο κάτι πιο κλασσικό χωρίς σχέδια ή διχρωμίες καθώς τα πέδιλα, οι σαγιονάρες και τα σανδάλια δυστυχώς ανέβηκαν στο πατάρι…!!! Έτσι το χρώμα του πεντικιούρ που έκανα είναι ένα μπορντοκόκκινο από την εταιρεία ESSIE και συγκεκριμένα το χρώμα limited addiction. Και ιδού…!!!




Εσείς τι χρώμα έχετε τα νυχάκια σας, τώρα που διαβάζετε το post αυτό?!?!?!!?
                Ελπίζω να σας άρεσε…!!
                                Έφη
                                xoxo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου