Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Οι κακοντυμένες της χρονιάς 2012

Γεια σας κορίτσια,

 υπάρχουν σταρ του Hollywood και κάποιες διάσημες κυρίες που μπορεί όλες να θαυμάζουμε, να αντιγράφουμε το στυλ τους υπάρχουν όμως και οι άτυχες στιγμές τους, που μπορεί ο στυλίστας να είχε κάποια προσωπικά θέματα; να υπήρχε κάποια ένταση; κάτι τέλος πάντων που κάνει τις εμφανίσεις τους κωμικές!! Ας ρίξουμε μια ματιά στις εμφανίσεις αυτές!!!!


 H Lady Gaga έχει αλλάξει τόσες πολλές φορές στυλ, ρούχα, μαλλιά και πρόσφατα κιλά που ακόμα κι εμείς δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε τι θέλει να πλασάρει. Από διαφάνειες και ολόκληρες κατασκευές, μέχρι μπούρκα και φόρεμα φτιαγμένο από κρέατα, η λαίδη είναι κακοντυμένη χωρίς δεύτερη συζήτηση.




Όσο και να αγαπάμε τη φωνή της Christina Aguilera και τα τραγούδια της γλυκήτατης Mariah Carey, δεν παύουν να έχουν χάσει τόσο την κορμοστασιά τους όσο και το στυλ τους. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν σε ψηλοτάκουνα και αγνοώντας τα πολλά παραπανίσια τους κιλά στριμώχνονται σε πανάκριβες δημιουργίες δέκα νούμερα μικρότερες και ασφυκτιούν κάνοντάς μας να τις λυπόμαστε αντί να τις θαυμάζουμε. Κορίτσια από του χρόνου δίαιτα!

















Η Nicki Minaj δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Το κορίτσι με τις αμέτρητες περούκες και τα ζουμερά οπίσθια έχει μετατρέψει τη σκηνή και τα red carpet events σε τσίρκο, φορώντας ό, τι της έρθει στο κεφάλι. Ολόσωμες φόρμες, διάφανα καλσόν, τη στολή της Κοκκινοσκουφίτσας και πολλά άλλα, τα έχουμε δει σε πρώτο πλάνο γι΄αυτό και κερδίζει επάξια τον τίτλο της κακοντυμένης.



Απο την λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει η Kelly Osbourne, βγαλμένη από κάποια άλλη δεκαετία ποζάρει στον φωτογραφικό φακό άνετη και με μεγάλη αυτοπεποίθησ. Πςςς Κέλυ, κάνε λίγο πίσω!!!!
Συνεχίζουμε με την Αybrey O' Day, οι στυλιστικές της επιλογές φαίνονται κάπως παράξενες καθώς επιδεικνύει προκλητικά το τεράστιο στήθος της, σε σημείο να δείχνει ελαφρώς γελοίο.  


Για την Μαριάννα Τόλη τι να πεις. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.
Ο συνδυασμός της φαρδιάς γκρι μπλούζας με το πλεκτό και το μαντήλι δε μας αρέσει καθόλου. Η δε λουστρίνι κόκκινη γόβα αποτελειώνει το outfit




Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη θα κερδίσει επάξια τον τίτλο της κακοντυμένης της χρονιάς.
Μια εμφάνιση που σίγουρα δεν αρμόζει σε χειμωνάτικες καιρικές συνθήκες. Το όλο ντύσιμο, δυστυχώς κάνει λιγάκι φτηνό.


Και για το τέλος, η αγαπημένη Χριστίνα Παππά, η μπλούζα ξεπερασμένη όπως επίσης και ο όλος συνδυασμός.
Αυτό του να συνδυάζονται εκατό διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ μεταξύ τους είναι κουραστικό. Λίγη έμπνευση παρακαλώ;


                Εντάξει, μπορεί αυτές να ήταν οι άτυχες στιγμές των διασήμων αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και να φωτογραφίζονται!! 

Πείτε μου και εσείς την γνώμη σας!!! 

 Φιλάκια πολλά 
   Έφη









4 σχόλια:

  1. Συμφωνώ 100%! Πεθαίνω για Μαριάννα Τόλη :-) . Δεν υπάρχει!!!
    Καλή χρονιά!!!!
    xxx
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα!!!! ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! ΧΑΧΑΧΑ ΘΕΑ η Τολη!!!
      Καλη χρονια και σε εσενα!!!
      φιλακια

      Διαγραφή
  2. Καλα η Carey πως εγινε έτσι??? Ο χριστός και η παναγία!!! Να σου πω την αλήθεια την Aguilera την προτιμώ έτσι παρά καχεκτικη και ανορεξικη όπως ηταν... Και οσο για την Gaga... Εκκεντρική και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προκαλεί και να τραβάει τα βλεμετα γιατι μόνο έτσι μένεις στη δημοσιότητα.. Αλλά με αρεσει καπως! :$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πάχη της τα κάλη της!! και εμενα μου αρέσει περισσότερο έτσι!
      Ευτυχώς που δεν πέρασε απο κανενα μαντρι, θα την περναν στο κυνηγι τα σκυλια με τοσο κρεας

      Διαγραφή