Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σοκολατοθεραπεία στο σπίτι


 Γεια σας κορίτσια,

  τώρα οι γιορτές μας θέλουν όμορφες και λαμπερές. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε και με ελάχιστα έξοδα στο σπίτι μας. Τι πιο απολαυστικό και νόστιμο από μια μάσκα σοκολάτας;





 Η σοκολατοθεραπεία η οποία βασίζεται στη φυσική σοκολάτα, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για ευεξία και χαλάρωση. Ξέρουμε οτι η σοκολάτα είναι εκτός από πεντανόστιμη λιχουδιά, μια τροφή που μας βοηθά να νοιώσουμε καλύτερα. Μπορούμε όμως να κερδίσουμε τα οφέλη που προσφέρει στην διάθεσή μας χωρίς τις επίπονες για όλες μας θερμίδες.!!





  Η μαύρη σοκολάτα έχει θεραπευτικές ιδιότητες,περιέχει κακάο, βούτυρο και ελάχιστη ζάχαρη. Αυτό όμως που την καθιστά θεραπευτική για το δέρμα είναι τα συστατικά που περιέχει. Η μαύρη σοκολάτα περιέχει φλαβανοειδή, μαγνήσιο, καφεΐνη και κάποια αλλά συστατικά τα οποία είναι αυτά που καθιστούν την μαύρη σοκολάτα θεραπευτική. Επίσης η μαύρη σοκολάτα τονώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την υφή της, κάνοντάς την απαλή και λαμπερή. Ακόμη κάτι σημαντικό η σοκολατοθεραπεία βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας λόγω της καφεΐνης που περιέχει.


   Τώρα τι υλικά πρέπει να έχουμε για να μπορέσετε να κάνετε στο σπίτι μας την θεραπεία. Πρέπει να αγοράσουμε μαύρη σοκολάτα και αμυγδαλέλαιο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι πριν  από οποιαδήποτε θεραπεία καλό θα ήταν να κάνετε απολέπιση. Και τώρα πώς να φτιάξετε την σοκολάτα σας! Βάλτε την κουβερτούρα μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις λιώσει δοκιμάστε την πρώτα στο εσωτερικό του καρπού σας για να είστε σίγουρες ότι δεν καίει!   Μετά ρίξτε λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιου και απλώστε την στο σώμα σας ή στο πρόσωπο σας με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε την μάσκα για 20 και μετά ξέβγαλέ τη με χλιαρό νερό ή αν η μάσκα γίνετε στο πρόσωπο την ξεβγάζουμε με μια ζεστή πετσετούλα (την τοποθετούμε πρώτα στον φούρνο μικροκυμάτων). Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανές μην χάνετε χρόνο δοκιμάστε την.


 Καλή επιτυχία!


         Αυτά από εμένα κούκλες μου,
           Φιλάκια πολλά
                Έφη


Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

2 σχόλια: