Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

5+1 πλεονεκτήματα της ενυδατικής με χρώμα

Γεια σας κορίτσια,

εκείνα τα πρωινά που  δεν θέλουμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι ή όταν δεν έχουμε και ιδιαίτερη όρεξη για βαρύ μακιγιάζ τότε μια ενυδατική με χρώμα είναι αυτό που αποζητάμε.  Και καθόλου άδικα μάλιστα!!
Η ενυδατική με κρέμα είναι ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν από το κλασσικό make up. Αν δεν την έχετε δοκιμάσει ακόμα, σας προτείνω να επενδύσετε σε μια, γιατί θα την λατρέψετε..!!! 


1.Έχει γρήγορη εφαρμογή: αντίθετα με το make up, το οποίο θέλει προσεκτική εφαρμογή και καλή μείξη με το χρώμα του δέρματος, η ενυδατική με χρώμα απλώνεται αμέσως και χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα με φυσικό αποτέλεσμα

2. Προστατεύει από τον ήλιο: όλες σχεδόν οι κρέμες, τέτοιου τύπου παρέχουν και προστασία από τον ήλιο. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε επιπλέον αντηλιακό, έτσι κάνετε και οικονομία. 

3. Φροντίζει το δέρμα: Δεν είναι make up, που προσφέρει κάλυψη και αν είναι κακής ποιότητας φράζει τους πόρους και δεν αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Αντίθετα, μια ενυδατική με χρώμα προστατεύει το δέρμα και επιπλέον προσφέρει μια μεσαίου τύπου κάλυψη

4.Καλύπτει το δέρμα: Προσφέρει ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο, καλύπτει τα ψεγάδια με μια μόνο εφαρμογή και παράλληλα το δέρμα φαίνεται φυσικό, υγιές και νεανικό. 

5.Δεν αντιδράει όπως το make up: Καμία φορά ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις κλιματολογικές συνθήκες το make up αντιδράει και μπορεί να σπάσει, να κάνει το δέρμα να φαίνεται ξηρό ή αντίθετα πολύ λιπαρό, αυτό συνήθως συμβαίνει όταν κάνετε λάθος επιλογή make up. Η ενυδατική με χρώμα, παραμένει στη θέση της, δεν αλλοιώνεται και αφήνει άνετη αίσθηση στο δέρμα.
 
6. Είναι ιδανική για κάθε εποχή:Το χειμώνα το δέρμα ξηραίνεται εύκολα και τραβάει και το καλοκαίρι χρειάζεστε ένα ελαφρύ προϊόν που δεν βαραίνει το δέρμα.



Νομίζω οι πληροφορίες να σας έπεισαν και να αφήσετε στην άκρη τα βαριά make up!! Προσωπικά έχω σωθεί από αυτές τις κρέμες και συγκεκριμένα χρησιμοποιώ την BB cream της Garnier, αυτή που είναι για ματ αποτέλεσμα (η άλλη είναι ΑΠΑΙΣΙΑ) 


Όταν το δέρμα μου είναι στα καλά του, και δεν θυμάται να βγάλει σπυράκια και διάφορα περίεργα χρησιμοποιώ την BB cream ακόμα και για βραδινό μακιγιάζ!!!

Αυτά από εμένα κούκλες μου
Σματς σμούτς
Έφη


Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικό! Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν ότι έχω ανάγκη από μία καλή ενυδάτωση, γιατί το δέρμα μου είναι πολύ ταλαιπωρημένο! Θα δοκιμάσω τη δική σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή