Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

2 σε 1 lipstick: Θα το τολμήσετε;

   Γεια σας κορίτσια, 



μέσα από τις πασαρέλες μαθαίνουμε και εμείς τις τάσεις που θα επικρατήσουν την τρέχουσα ή την επόμενη σεζόν τόσο στα ρούχα , στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ.

Κάποιες από αυτές τις εκδοχές είναι τολμηρές άλλες όμως προσαρμόζονται εύκολα στα μέτρα μας. Τι γίνετε όμως με αυτό που θα σας δείξω παρακάτω; στο εξωτερικό έχει φανατικούς οπαδούς αλλά και πολλούς haters.


Στο show της Holly Fulton, η Cher Webb, senior makeup artist της MAC προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα την τάση των neon lips: συνδύασε δύο διαφορετικούς τόνους, το πορτοκαλί και το ροζ, σε ένα statement look και έδωσε tips για όσες σκέφτεστε να το δοκιμάσετε:

«Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι χειλιών σε ζωηρό ροζ, όπως το Embrace Me της MAC, για να σχηματίσετε το περίγραμμα των χειλιών σας- αποφύγετε όμως, το κέντρο του κάτω χείλους. Μετά απλώστε ένα neon ροζ κραγιόν στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών χρησιμοποιώντας ένα πινέλο από συνθετική τρίχα. Όσο πιο ματ είναι το αποτέλεσμα, όσο καλύτερα καθώς θα κρατήσει πολύ περισσότερο. Τέλος, απλώστε μια ζωηρή πορτοκαλί απόχρωση, όπως το Creamy Matte Lip Color, Jenna, της Bobbi Brown στο κέντρο των χειλιών και κάντε blending προς τα έξω, προς το ροζ.» 

Οι neon τόνοι στα χείλη μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγονται "επικίνδυνοι" όμως με τη σωστή τεχνική  μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να δώσουν ένα φρέσκο twist στο μακιγιάζ. Βασικοί κανόνες: η ματ υφή του κραγιόν που θα επιλέξετε, η φωτεινή επιδερμίδα και τα απόλυτα ενυδατωμένα, βελούδινα χείλη.

Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Έφη
xoxo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου