Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Υπέροχες γυαλάδες στο πρόσωπο

Γεια σας κορίτσια,

ένα μακιγιάζ, σωστό θα ήταν, να τελειώνει με γυαλάδες. Το κάνουν πολλές διάσημες σταρ που πολλές φορές αντιγράφουμε το στυλ τους, ήρθε η στιγμή να το κάνουμε και εμείς σωστά!!!
Είστε έτοιμες να λάμψετε;;;!!!
Προσθέστε shimmer στην άνω μεριά στο κόκκαλο των μήλων σας.


Θέλει ιδιαίτερη προσοχή πως χρησιμοποιείτε τα shimmer προϊόντα σας. Σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών είναι και η terracotta. Δεν πρέπει να κάνετε υπερβολές με τα προϊόντα που προσφέρουν γυαλάδα. Αρχικά πρέπει να μάθετε ότι τοποθετούνται στα εξωτερικά μέρη του προσώπου. Με άλλα λόγια στο πάνω μέρος του κόκαλου των μήλων σας, στη ράχη της μύτης πάνω από τα φρύδια σας, στις άκρες του μετώπου σας και χαμηλά στο πιγούνι σας. Ωστόσο συνήθως τοποθετείτε και εκεί που θέλουμε να δώσουμε φως, δηλαδή στα μέρη που θέλουμε να έχουν λάμψη. Αυτά είναι η εσωτερική γωνία των ματιών και το μέρος ανάμεσα στα χείλη και το πιγούνι. Προσέξτε την ποσότητα που βάζετε. Δε πρέπει να κάνετε υπερβολές, σκεφτείτε ότι θέλετε απλά να δώσετε μία φρεσκάδα στο look σας και όχι να γυαλίζετε ολόκληρες. Οι ανοιχτές αποχρώσεις shimmer ταιριάζουν σε όλα τα παραπάνω σημεία. Οι σκουρόχρωμες (terracotta) κυρίως στα μήλα και στην άκρη του μετώπου σας για να δημιουργθεί ένα ηλιοκαμένο look. Τέλος είναι προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείται κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το χειμώνα περιορίστε αρκετά τη χρήση τους.
Girly make up look με λάμψεις στη γωνία μεταξύ τhς εσωτερικής πλευράς των μήλων σας και τις άκρες του μετώπου σας. 

Το λευκό μολύβι στις κάτω, εξωτερικές και εσωτερικές ρίζες των ματιών σας δημιουργεί φως και λάμψη στο βλέμμα σας.
Με διακριτική λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού και στη ράχη της μύτης.
Αυτά από εμένα 
Φιλάκια πολλά
Έφη

Aν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη στο blog μου
 πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

6 σχόλια:

  1. Καλημερα!Να κανεις κ ιενα νουμερο 2 να μας προτεινεις καποια και βηματα που μπαινουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείτε!!ότι θέλεις!!
      θα είναι από τα επόμενα ποστ μας!!

      Διαγραφή
  2. Με τη λάμψη ξεκίνησα να ασχολούμαι τις τελευταίες μέρες,μεχρι τώρα δεν έδινα σημασία αλλά ανακάλυψα ότι ειναι πολύ σημαντικό κομμάτι του μακιγιάζ! Εκτός από το αγαπημένο και καθημερινό πια για εμενα λευκό μολύβι,τα υπόλοιπα ηταν για μένα άγνωστα και το ποστ με διαφωτισε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο Post!!! Οι γυαλάδες είναι υπέροχες!!! Μπράβο Έφη!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή