Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Φθινόπωρο - Χειμώνας όλο...αγάπη new trend

Γεια σας κορίτσια,

Η μόδα προστάζει καρδούλες και εμείς δε θα της πάμε κόντρα. Όχι δεν αγαπήσαμε ξαφνικά τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά σίγουρα λατρέψαμε την Fall Winter '13 συλλογή του Christopher Bailey για την Burberry


. Οι καρδιές χρήσθηκαν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Από τσάντες και παπούτσια, μέχρι πουκάμισα και φούστες.

Εκτός όμως από τον οίκο Burberry, πολλά ακόμη διάσημα brands τίμησαν δεόντως τις καρδούλες. Ήρθε ο καιρός να ενδώσετε κι εσείς στο hot trend, δε νομίζετε;

 Ποιο ξεχωρίσατε;

Σματς σμουτς
Έφη

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Οι 2 πιο hot τάσεις του χειμώνα

 Γεια σας κορίτσια,

Τα animal prints και το φωτεινό κόκκινο είναι δύο δυνατές τάσεις για την φετινή σεζόν και θα τις δούμε να κυριαρχούν η καθεμία χωριστά αλλά και σε συνδυασμό καθώς μπορούν να πετύχουν ένα απόλυτα στιλάτο αποτέλεσμα. 


Τα animal prints θα τα δούμε σε όλες τις εκδοχές από την κλασσική μέχρι την πιο εκκεντρική γι αυτό δεν έχετε παρά να τα τολμήσετε στις εμφανίσεις σας και να επενδύσετε σε ένα leopard πουλοβεράκι ή σε ένα zebra-printed πουκάμισο. 

Από την άλλη το κόκκινο, ως το χρώμα του πάθους και της φωτιάς, μπορεί να σας δώσει πολύ εύκολα δυνατό στιλιστικό αποτέλεσμα ακόμη και στο απλό κομμάτι. 




Επιλέξτε το total red look για τις λάτρεις της μονοχρωμίας ή ένα εντυπωσιακό κόκκινο jacket για να ολοκληρώσετε το denim look σας κι είστε έτοιμες. Μην ξεχνάτε, πως ο συνδυασμός των δύο αυτών τάσεων στο ίδιο outfit μπορεί να απογειώσει τα fall looks σας.



 Αυτά από εμένα
Φιλάκια πολλά
Έφη